web-serv.de

RSS | Comments RSS

Bästa alternativet

Comments (0) No Comments»
May 13, 2014 at 11:33 am

Den badrumsbelysning som jag har för stunden tycker jag inte riktigt om, det känns som att den är alldeles för svag för mig. Det finns i och för sig stunder när det är skönt att det är så, kanske när man ska bada och så men för det mesta vill man ju kunna se sig själv så pass tydligt som möjligt i badrumsspegeln. Jag kommer nog inte ha kvar den belysning jag har nu men då är frågan vad jag vill ha istället. Det finns ju möjligheten att skaffa sig en dimmer, då behöver man inte riktigt bestämma sig utan man kan välja från dag till dag eller stund till stund. Om jag vill vara smart så är det helt klart vägen att ta, jag tror faktiskt att jag ska ta och köpa en sådan. Det är nog helt klart det bästa alternativet skulle jag tro.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>