web-serv.de

RSS | Comments RSS

Den som väntar på nåt gott

Comments (0) No Comments»
December 28, 2013 at 6:44 pm

Jag skulle gärna köpa en pool av svenskapoolfabriken luleå men problemet är ju att jag bor i en lägenhet. Jag vet att det finns vissa lägenheter där det finns pooler på taket men det är väl någon typ av takvåning i så fall och inte en liten lägenhet som jag har. Men om det nu blir så att jag köper ett hus med tomt någon gång så kommer jag helt klart köpa en pool. Jag älskar verkligen att bada i badkar och det är snäppet bättre att ha en pool faktiskt. Jag skulle nog bada i det varje dag, det gör jag för stunden med mitt badkar. Det är verkligen underbart och jag önskar att jag hade en pool nu men det är ju så att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge och det tycker jag är ett sant citat faktiskt.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>